SABINO DE SOUSA
Lisbon, Portugal | 2015-16
 

For this project we were tasked with refurbishing a 1960s typical Lisbon flat. In order to do so, we decided to preserve/restore the existing timber parquet flooring, whilst creating a new modern interior to provide two comfortable double bedrooms, and a modern fully fitted bathroom.

The kitchen area was all fully refurbished and fitted with light grey cupboards. The same colour which was used throughout for new skirtings, architraves and doors.

In order to bring light into what was formerly a dark corridor, we decide to create a double sided shelve in the entrance and install a continuous lighting recess which spans the full length of the corridor.

 

15010-01_PCC_2126
15010-02b_PCC_2132
15010-02a_PCC_2120
15010-07_PCC_2142
15010-05_PCC_2216
15010-06a_PCC_2160
15010-06b_PCC_2207
15010-06c_PCC_2243
15010-10a_PCC_2211
15010-10c_PCC_2240
15010-04b_PCC_2204
15010-04a_PCC_2190
15010-00_PCC_2220
15010-08c_PCC_2164
15010-08a_PCC_2165

PT: +351 91 77 99 111  

     +351 93 69 73 336

UK: +44 (0) 77 88 644 166

      +44 (0) 79 41 946 239

follow us

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© A+Architecture 2016 | A+Architecture is a Registered Community Interest Company in England and Wales No. 08894061