RUA DO CRUZEIRO
Lisbon, Portugal | 2015-16

The Rua do Cruzeiro project was the conversion of a commercial unit (ex-architects office) into a double bedroom flat with an additional study room.

A low-cost project we opted for exposing the existing concrete ceilings and columns throughout the circulation and main living spaces, whilst creating a more private and domestic environment for the new bedroom, bathroom and study areas.

 

The existing brickwork partitions were demolished and new lightweight plasterboard walls with shadow gaps details (for doors and ceilings) help make a distinction between the existing fabric and the new spaces.

PCC_2072
PCC_2079_ed
PCC_2040_ed
PCC_2006
PCC_2081
PCC_2038_ed
PCC_2037
PCC_2018
PCC_2013
PCC_2009_ed
PCC_1996
PCC_2084

PT: +351 91 77 99 111  

     +351 93 69 73 336

UK: +44 (0) 77 88 644 166

      +44 (0) 79 41 946 239

follow us

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© A+Architecture 2016 | A+Architecture is a Registered Community Interest Company in England and Wales No. 08894061