Casa Alvados
Alvados, Portugal | 2016 - ongoing

Casa Alvados is an ongoing project for a four bedroom house, for a French family, in the heart of the Natural Park of Serras de Aire e Candeeiros.

The overall concept for this project is to design a house that blends into the landscape and offers it's occupiers privacy and fantastic views towards the mountains. To do so, we are aiming to use a limited palette of materials. Locally sourced limestone, mimicking the property walls that we can find in  village, to wrap around the Ground Floor Spaces, and Glass and White Render for the first floor and internal patio which create a more open face towards the South and the new pool. 

Outline Planning was granted in January 2018.

02. Deck View 90% website quality
01. Garden Crop View-90%+green
15006-SK-170323-001-Colour
01 A_4